Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ;


Χοντραίνει το παιχνίδι με τους εκβιασμούς και τις απειλές που δέχεται ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του antinews, πριν λίγες ημέρες εστάλη στο γραφείο του υπουργού φάκελος με μια σφαίρα και σημείωμα με απειλές για τη ζωή του.
Η κατάσταση φαίνεται ότι ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, ειδικά σ’ αυτή τη χρονική συγκυρία όπου η τρομοκρατία είναι στα πάνω της. Κανείς δε γνωρίζει αν πρόκειται για τρομοκρατική οργάνωση, αν είναι κάποια απειλή από επιχειρηματικά συμφέροντα που θίγονται ή που θέλουν να πάρουν δουλίτσες εκατομμυρίων. Δεν αποκλείεται να είναι και κάποιος αγανακτισμένος πολίτης που δεν του αρέσουν τα οικονομικά μέτρα.
Η ουσία είναι ότι βασικό μέλος της κυβέρνησης παίρνει ταχυδρομικά μια σφαίρα και πρόκειται για μήνυμα που πάει σε όλη την κυβέρνηση. Τα συμφέροντα είναι πολλά και κάποιοι δίνουν μεγαλύτερη σημασία κι από το εθνικό συμφέρον. Δε θα διστάσουν επομένως να στείλουν σφαίρες, να απειλήσουν άμεσα ή έμμεσα ή ακόμη και να βλάψουν μέλη της κυβέρνησης.
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να επιληφθεί άμεσα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Καλές οι συλλήψεις των 20χρονων, αλλά ίσως εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι ποιο σημαντικό, που γυρνά τη χώρα πολλά χρόνια πίσω.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε φίλε!!! ησυχία τάξις και ασφάλεια λοιπόν πάνω από όλα ΕΤΣΙ;;