Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αρ. 1/2013


Προς : Τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης 
Κοιν/ση: Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων
  - Κα Σκουλάκη Ευφροσύνη
  - Κος Κουκουράκης Κων/νος
Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης στις 12 Φεβρουαρίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00 μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο που βρίσκεται στο υπόγειο του Δημαρχείου, με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης: «Γνωμοδότηση για την σύνταξη του προσχεδίου του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Κισάμου για το έτος 2013»
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί σύμφωνα με το άρθρο 76 του ν. 3852/2010 την επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013, ώρα: 19:00 στον ίδιο χώρο με το ίδιο θέμα.
Κουμάκης Νεκτάριος 
Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης
Αντιδήμαρχος 
      

Δεν υπάρχουν σχόλια: