Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Χ.Α ....

Προχθές πέταξαν τους πάγκους των παράνομων (μάλλον πήραν σβάρνα όλους του πάγκους), σήμερα μπήκαν σε νοσοκομείο και έκαναν τόπι στο ξύλο γιατρό που είχε το θράσος να ζητήσει φακελάκι .... 
- Τελικά τι συμβαίνει; Φτάσαμε στο τέρμα της διαδρομής ή απλά μας κάνουν μαθήματα.... προς συμμόρφωση;
Ο καιρός θα δείξει..... 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως να το κάνουμε, όταν το κράτος είναι ανύπαρκτο κάποιος θα πρέπει να το ταρακουνήσει!

Καλά έκανε λοιπόν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί από ότι φαίνεται μόλις επέμβει ή ακόμη και μόλις την επικαλεστούν κάποιοι, λύνονται αυτομάτως και τα προβλήματα.

όσον αφορά τις "δημοκρατικές" ευαισθησίες κάποιων "συνηγόρων των Ροτσιλντ" έχω να πω ότι...


Οταν ο ρατσισμός είναι επιλεκτικος και αφορα μόνο Έλληνες τότε για το "ευνομούμενο" κράτος τους είναι αποδεκτός !!!

Όταν αναποδογυρίσει πάγκος λαθρομετανάστη τότε είναι ρατσισμός(!).

Και ρωτάω τώρα τους "ευνομούμενους".. μήπως πρέπει να φύγουμε εμείς οι ντόπιοι και να μείνουν οι "κακόμοιροι" οι λαθρομετανάστες;

Πως το βλέπετε σαν ιδέα;





Ανώνυμος είπε...

Οι νεοναζί καθαρίζουν όλους τους λεκέδες , δεν κάνουν διακρίσεις στους γιατρούς όλες οι ειδικότητες ξυλοφορτώνονται με προτίμηση στους ξένους γιατρούς !

Ανώνυμος είπε...

[Οι νεοναζί καθαρίζουν όλους τους λεκέδες , δεν κάνουν διακρίσεις στους γιατρούς όλες οι ειδικότητες ξυλοφορτώνονται με προτίμηση στους ξένους γιατρούς !]

Μάλιστα κύριε όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Και καλά έκαναν και τον ξυλοφόρτωσαν.

και εγώ θα τον Ξυλοφόρτωνα "φιλεύσπλαχνο" αυτό Ιατρό ευχαρίστως.

Βέβαια, μέσα σε ένα άναρχο και δοσολογικό κράτος, που νοιάζεται για τους "κακόμοιρους" λαθρομετανάστες προάγοντας το λαθρεμπόριο εις βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδας.

Τι μπορεί να περιμένει κάποιος;

και βέβαια το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι..

Κάποιοι "κύριοι" μιλάνε για "ευνομία"

μόνο που είναι ανύπαρκτη η ευνομία και το ίδιο το κράτος.

Μέχρι λοιπόν το "ευνομούμενο" κράτος να γίνει ευνομούμενο και η κ(υ)νοβουλευτική σας "Δημοκρατία" να γίνει Δημοκρατία, πάντα θα υπάρχουν κάποιοι χρυσαυγίτες που θα νοιάζονται για τον ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.

Γιατί ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός, που είναι ενάντια στον Έλληνα.

Ξυδάκι λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε καραγκιοζη που σου εφταιξε τωρα ο λαθρομεταναστης? νομιζεις εφυγε απο τη χωρα του για να δει τα μουτρα σου? οταν στον αγιο παντελεημονα ελληναρες σαν κ εσενα νοικιαζουν καμαρουλα μια σταλια σε 30 μεταναστες, παιρνοντας απο τον καθενα 200 ευρω το μηνα καλα ειναι? και οποτε θελει να τους ξεφορτωθει (αν τον καρφωσει κανενας γειτονας και ερθουν οι μπατσοι) βγαινει εξω και φωναζει "βοηθεια, μπηκαν μεταναστες στο απιτι μου!" και τσουπ αλλα 30 ατομα στα στρατοπεδα συγκεντρωσης της φιλευσπλαχνης προς τους ξενους ελληνες. ο μονος διαχωρισμος που κανει το κρατος ρε φιλε ειναι φτωχοι - πλουσιοι, τοσο μυαλο θελει πια? αλλα βεβαια καπου πρεπει να ξεσπασει την καταπιεσμενη κ***α του ο καθενας. εσυ δειρε κανεναν αλβανο να νοιωσεις αντρας.

Ανώνυμος είπε...

[τι λες ρε καραγκιοζη που σου εφταιξε τωρα ο λαθρομεταναστης? νομιζεις εφυγε απο τη χωρα του για να δει τα μουτρα σου? ]

Όταν σταματήσεις να είσαι σχιστόλιθος (καμιά σχέση με τσιμεντόλιθο) και όταν σταματήσεις να παίζεις το πουλάκι σου ίσως καταλάβεις ότι..

1> Η Ελλάδα δεν είναι κέντρο διερχόμενων... (δεν σε βολεύει το ξέρω) !

2> Ο Αλβανός/Πακιστανός (φίλος σου) δεν ήρθε εδώ νόμιμα.

3> Να πας και εσύ (αν μπορείς) λαθρομετανάστης π.χ στην Αυστραλία
για να δεις πόσα μεροκάματα θα κάνεις (για δοκιμή)!!

4> στον Άγιο Παντελεήμονα (όπως και εδώ) παίρνει ο ιδιοκτήτης 200-300 Ευρώ (για την "καμαρούλα μια σταλιά"), και μένουν 30 μέσα. (δεν παίρνει 6000 το μήνα σύμφωνα με τα γραφόμενα σου 200 χ 30) αλλά επειδή αυτό σε βολεύει .. αυτό έγραψες (προφανώς αυνανιζόμενος) !

5> Εδώ στην Ελλάδα, θα ρωτάς εμένα αν θέλω να βλέπω τα μούτρα του λαθρομετανάστη, και όχι αυτόν για τα δικά μου...αλλά και πάλι επειδή αυτό σε βόλεψε .. αυτό έγραψες ..(προφανώς και πάλι αυνανιζόμενος)

6> Όσο για τους "διαχωρισμούς του κράτους" (ποιο κράτος;) να πας να κάνεις και κανένα σεμινάριο στην Παπαρήγα και στο Τσί(ου)πρα
γιατί αυτό που έγραψες δεν στο μάθανε καλά στην ΚΟΒΑ σου.

7> Όταν ο Πακιστανός/Μαύρος ανοίγει πάγκο και πουλάει λαθραία κινεζικά και άλλα ( για να ζήσει ο "καημένος"!! )
Εδώ εσύ ρε καμένε πως θα ζήσεις; (όταν για να πουλήσεις οτιδήποτε θέλεις μαγαζί, νοίκι, Τέβε, δημοτικά τέλη, φως νερό τηλέφωνο, λογιστή κλπ..)

θα ανοίξεις και εσύ πάγκο ;
(για να γίνεις Πακιστανός στην Ελλάδα;)

αλλά ακόμη και να το κάνεις, τι μέλλον θα έχεις στην χώρα σου;

το ίδιο με τον πακιστανό;

Δεν μας λες τι θα κάνεις τελικά
ή μήπως είσαι και εσύ βολεμένος
αλλά... αριστερός ;


κατόπιν αυτών, σου προτείνω να σταματήσεις τον αυνανισμό (πρωί - μεσημέρι - βράδυ) και να μην γράφεις μαλακίες!!

Αυτά..



Ανώνυμος είπε...

θανατος λοιπον! στα ταρταρα! να μην μεινει κανεις βρωμιαρης σκουροχρωμος εδω! ολοι ειμαστε παιδια διαφορετικων θεων με διαφορετικα δικαιωματα στη ζωη! οπως βεβαια χωριζομαστε σε ανδρες γυναικες, δεξιοι αριστεροι, μαυροι ασπροι. ας τσακωνομαστε εμεις! γινομαστε ωραιο θεαμα για τις αρχουσες ταξεις. για γελια!

και ναι, βεβαια, για να μην ξεχνιομαστε παντα, οσοι δε θελουμε να ψοφησουν οι αλβανοι και οι μαυροι ειμαστε βολεμενοι. γιατι εχουν πολυ σχεση αυτα τα δυο.

τι τα τσουβαλιαζεις ολα ρε ανθρωπε? τι τσιπρα και παπαρηγα? ολα ιδια ειναι? μη με κανεις ρεζιλι τσκ τσκ τσκ...σου φαινομαι για τετοιος ανθρωπος βρε αγαπη? :*

Ανώνυμος είπε...

[θανατος λοιπον! στα ταρταρα! να μην μεινει κανεις βρωμιαρης σκουροχρωμος εδω!]

Αν ρωτάς εμένα φυσικά...και να πάνε στον αγύριστο..και κακός ψόφος.

αλλά μια που σου αρέσει η κουβεντούλα..
απάντησε μου στο εξής..
Αντί να πουλάς το ρομαντικό και φιλεύσπλαχνο παραμυθάκι σου για τους "καημένους"...
Γιατί δεν τους παίρνεις σπίτι σου να τους φιλοξενήσεις όλους αυτούς που λυπάσαι.. και που τους θέλεις εδώ;

Μην στενοχωριέσαι ακόμη και να μην έχεις φαΐ (αστακούς - Γαριδομακαρονάδα κ.λ.π) να τους δώσεις να φάνε αυτοί θα βρούνε να φάνε μόνοι τους.. (σίγα μην σε περιμένουν κιόλα)

Θα ξεκινήσουν από τα κατοικίδια κοτόπουλα σου, και μετά θα φτάσουν να σου φάνε το Σκυλάκι και το γατάκι σου και αν εσύ δεν έχεις θα πάνε στου γείτονα σου..

Mπορεί ακόμη και να να στο σφάξουν το σκυλάκι σου να το πουλήσουν και "στην πιάτσα"... ξέρεις (το κάνουν και στο Άγιο Παντελεήμονα μιας που τον ανέφερες σε προηγούμενο μήνυμα σου)

Άσε που θα "ευωδιάζει" και ο τόπος από χιλιόμετρα!!!

Θα περάσετε ωραία σου λέω..

Μετά να δω τι θα λυπάσαι πιο πολύ
το σκυλάκι σου / γατάκι σου ή τον πακιστανό... ή όλα μαζί (ως ρομαντικός που είσαι)

Στο τέλος βέβαια σε κόβω να παθαίνεις συναισθηματική παράκρουση και δεν θα ξέρεις ποιον να λυπηθείς..!!

και τελικά θα "ξεφωνίσεις" το ηγετικό σου...

[θανατος λοιπον! στα ταρταρα! να μην μεινει κανεις βρωμιαρης σκουροχρωμος εδω!]

και θα το εννοείς κιόλα...

αν δεν με πιστεύεις.. δοκίμασε το!!

και γράψε μου εμπειρίες σου..

Ανώνυμος είπε...

κοιτα, το σκυλο μου τον τρωω καθε κυριακη που παω στο μπαιρακταρη στο μοναστηρακι! να σε πω, εκτος απο βιβλια τυπου "νεα ταξη πραγματων" διαβαζεις τιποτα αλλο? και επειδη σε βλεπω λιγο τσιτωμενο και θα με εχεις παρεξηγησει στο λεω για να σου στειλω ενα αρθρακι για τις ενδειξεις του φασισμου σε κοινωνιες που βρισκονται σε εποχη οικονομικης κρισης. ισως σε βοηθησει να διαχωρισεις καποια βασικα πραγματακια. το μυαλο μας ειναι λιγο χαομενο απο αυτην την κατασταση που δεν την καταλαβαινουμε και ψαχνουμε να βρουμε τον υπαιτιο και καποια αμεση λυση. αν θες ρε παιδι μου!

Ανώνυμος είπε...

[κοιτα, το σκυλο μου τον τρωω καθε κυριακη που παω στο μπαιρακταρη στο μοναστηρακι! να σε πω, εκτος απο βιβλια τυπου "νεα ταξη πραγματων" διαβαζεις τιποτα αλλο? και επειδη σε βλεπω λιγο τσιτωμενο και θα με εχεις παρεξηγησει στο λεω για να σου στειλω ενα αρθρακι για τις ενδειξεις του φασισμου σε κοινωνιες που βρισκονται σε εποχη οικονομικης κρισης. ισως σε βοηθησει να διαχωρισεις καποια βασικα πραγματακια. το μυαλο μας ειναι λιγο χαομενο απο αυτην την κατασταση που δεν την καταλαβαινουμε και ψαχνουμε να βρουμε τον υπαιτιο και καποια αμεση λυση. αν θες ρε παιδι μου!]

τι έγινε "ρε παιδί μου" το ρίξαμε και στις "προσφορές" τώρα;

Θες να μας εντρυφήσεις κιόλα στον κόσμο της "απόκρυφης" "γνώσης" σου

Woooooaaaaaoooo !!!!

σκέτη βικιπαίδεια είσαι ρε μπαγασάκο!!!

Αλλά "ρε παιδί μου" δεν θέλω το αρθράκι σου, γιατί μάλλον θα χρειαστεί εγώ να σου δώσω ένα 10Ευρω να πας να πάρεις τσίχλες ή καμιά πιπίλα, γιατί κρίνοντας τα γραφόμενα σου, είναι καλύτερα να μασάς ή να πιπίλας πάρα να μιλάς!

και σε εποχές κρίσης... μια πιπίλα θα σε βοήθαγε..

σκέψου το..


Ανώνυμος είπε...

α εσυ δεν παλευεσαι... τι ειρωνειες ειναι αυτες βρε? το αρθρο που ηθελα να σου πω ηταν αυτο που μολις ανεβασε ο κ. παπαδακης (ευχαριστη εκπληξη). Ουμπερτο Εκο για τον πρωτοφασισμο.

πιπιλες. πολυ ωραια απαντηση. χμ. ποσο χρονων εισαι?

Ανώνυμος είπε...

[α εσυ δεν παλευεσαι... τι ειρωνειες ειναι αυτες βρε? το αρθρο που ηθελα να σου πω ηταν αυτο που μολις ανεβασε ο κ. παπαδακης (ευχαριστη εκπληξη). Ουμπερτο Εκο για τον πρωτοφασισμο.

πιπιλες. πολυ ωραια απαντηση. χμ. ποσο χρονων εισαι?]

Τι έγινε από τις "προσφορές" το ρίξαμε και το "Ιντερνετικό καμάκι"
τώρα...!

Ακούς εκεί [πόσο χρόνων είσαι] να ρωτάει ο μωρός!!!

τσ τσ τσ...

Σαδεντρέπεσαι λέω εγώ..