Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΤΟΣ, ΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΝ


Από τις 13 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2012 διοργανώνεται από το Δήμο Καλαμάτας μια μεγάλη γιορτή στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, στην οποία θα συμμετάσχουν παραγωγοί, φορείς, πολιτιστικοί σύλλογοι, σχολεία, μεταποιητές, έμποροι, κλπ.
Τα είδη της έκθεσης θα είναι αρτοσκευάσματα, κρασί, πετιμέζι, λάδι  και ελιά. Θα υπάρχουν επίσης, παράλληλες εκδηλώσεις με δρώμενα στο χώρο του Πατινάζ. Ο Δήμαρχος με απόφασή του συγκρότησε επταμελή επιτροπή.
Σε αυτήν θα μπορέσουν να εκθέσουν τα προϊόντα τους οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την μεταποίηση, τυποποίηση και εμπορία ελαιολάδου, ελιάς Καλαμάτας, οίνου και σίτου.
Στην έκθεση δεν θα γίνονται πωλήσεις, αλλά μόνο προβολή των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: