Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5'

Τελικά έγινε και αυτό ....... με κατεπείγον συμβούλιο στις 6-9-2012 αποφασίστηκε ομόφωνα η πρόσληψη προσωπικού για τον βρεφονηπιακό σταθμό Κισάμου.....και λέω πάλι καλά γιατί το συμβούλιο ήταν επείγον και παραβρέθηκαν μόλις 14 άτομα από τα 27 του Δ.Σ.... 7 από την συμπολίτευση και 7 από την αντιπολίτευση.....
Φανταστείτε να μην ήθελε η αντιπολίτευση να ψηφίσει...... 
Δια του λόγου το αληθές...

Εγκρίνει την υπ.αρ.21/2012 απόφαση του Ν.Π "Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Κισσάμου", με την οποία αποφασίζεται η πρόσληψη προσωπικού τεσσάρων (4) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για χρονικό διάστημα έως έντεκα (11) μήνες, από την ημερομηνία πρόσληψης έως 31-7-2013,για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών εκπαιδευτικού έτους 2012-2013 και συγκεκριμένα: δύο (2) ατόμων κατηγορίας ΤΕ κλάδου βρεφονηπιοκόμων (ΤΕ 9) και δύο (2) ατόμων κατηγορίας ΔΕ κλάδου μαγείρων (Ε 32).

Δεν υπάρχουν σχόλια: