Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ Ο.Τ 130

Χανιώτικα Νέα σελίδα 11, ο προϊστάμενος κίνησης του ΚΤΕΛ Α.Ε διαπίστωσε ότι η πλατεία Τζανακάκη και ο εκεί σταθμός δεν πληρεί τους απαραίτητους όρους υγιεινής και υποδοχής των επιβατών - αμφιβάλλω βέβαια αν ο εν λόγω κύριος ξέρει κατά που πέφτει η Τζανακάκη- και αποφάσισαν (με το έτσι θέλω) ότι καλύτερο σημείο στο "χωριό" είναι η Ηρώων Πολυτεχνείου!!! 
-Σωστά!!!
Αλήθεια ποιον περίμεναν 60 χρόνια να τους φτιάξει μια τουαλέτα και ποιον να καθαρίσει τα τζάμια του σταθμαρχείου;
Βέβαια ο κύριος, προχωρά κι ένα βηματάκι παραπέρα....στην ίδια εφημερίδα, μας θέτει και το ερώτημα... "τι θέλουν ένα υπερσύγχρονο σταθμό στο Ο.Τ 130 (Μαύρο Μώλος) και με αστική συγκοινωνία.....ή το χάλι αυτό που υπήρχε και υπάρχει και τώρα;
Το πιάσατε το υπονοούμενο..... στο οικοδομικό τετράγωνο 130 (Μαύρο Μώλος), τίποτα για το νόμιμο....και θα μας κάνουν και αστική συγκοινωνία.....
Εδώ δεν ήθελαν να πληρώνουν υπάλληλο και γραφείο στην Κίσαμο αστική συγκοινωνία θα μας κάνουν.....και υπερσύγχρονο σταθμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: