Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ



Ομάδα Αλγερινών και Μαροκινών διαρρηκτών έπεσε στα δίχτυα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων χθες το βράδυ.  Η "συνεργαζόμενη" ομάδα δεν άφηνε σπίτι για σπίτι και αυτοκίνητο για αυτοκίνητο καθώς είχε αναπτύξει πλούσια δράση το τελευταίο διάστημα.
Στην κατοχή των δραστών έχουν βρεθεί  φωτογραφικές μηχανές, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές,  αποκωδικοποιητές, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου και πλήθος άλλων αντικειμένων τα οποία είχαν αφαιρέσει Αλγερινομαροκινοί "ποντικοί" από τα σπίτια και τα αυτοκίνητα στα οποία "τρύπωναν".
Όσοι Χανιώτες έχουν πέσει θύματα διάρρηξης, μπορούν να μεταβούν στο Αστυνομικό μέγαρο Χανίων και στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων για να αναγνωρίσουν ενδεχομένως, αντικείμενα τα οποία τους έχουν αφαιρεθεί  είτε από το σπίτι είτε από το αυτοκίνητο τους.
Απλά πράγματα, να ποιοι είναι οι κλέφτες και οι επικίνδυνοι......αλλά αν δείτε εδώ θα διαπιστώστε ποιους διώχνει ως ανεπιθύμητους η Ελλάδα. Θα δείτε ότι δεν φεύγει κανένας από αυτούς που ρημάζουν τον τόπο... πουθενά Μαροκινός και Αλγερινός, πολίτες της Ευρώπης διώχνουμε!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ..