Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ;


«Χριστουγεννιάτικο δώρο» 13 ακίνητα δίνονται από τον ΕΟΤ και τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα προς την τοπική αυτοδιοίκηση της Περιφέρειας Κρήτης, σύμφωνα με το άρθρο 38 του νομοσχεδίου 
Χανιά. Το νομοσχέδιο προβλέπει μεταβίβαση 83 ακινήτων σε όλη τη χώρα, ενώ σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης, τα 13 ακίνητα τουριστικού ενδιαφέροντος που μεταβιβάζονται χωρίς αντάλλαγμα στις Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις, αφορούν σε όλους τους νομούς του νησιού.
ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ 21.927 Στην περιοχή Ακρωτήρι Χανίων, εδαφική έκταση εμβαδού 21.927 τ.μ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ ΠΡΩΗΝ ΞΕΝΙΑ & ΛΟΥΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 7.889 Στην πόλη των Χανίων, εδαφικές εκτάσεις συνολικού εμβαδού (5.106,85 & 2.782 ) 7.888,85 τ.μ. περίπου, μετά λουτρικών εγκαταστάσεων
ΠΛΑΤΑΝΙΑ: ΟΜΑΛΟΣ 14.447 Στην περιοχή Ομαλού Χανίων, εδαφική έκταση συνολικού εμβαδού 14.447 τ.μ.
ΠΛΑΤΑΝΙΑ: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΟΜΑΛΟΥ 12.000 Στην περιοχή Ομαλού Χανίων, εδαφική έκταση 12.000 τ.μ. μετά Τουριστικού Περιπτέρου.
ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ 456.358 Στην περιοχή Αγίων Αποστόλων Χανίων, εδαφική έκταση εμβαδού 456.358 τ.μ. περίπου.
Όπως θα διαπιστώσατε η νήσος Γραμβούσα που την άρπαξε με το έτσι θέλω ο κ. Χριστοδουλάκης....παραμένει στο κράτος, παρ όλες τις προσπάθειες της σημερινής αλλά ιδιαιτέρως της προηγουμένης δημοτικής αρχής. Συμπέρασμα ...μας έχουν γραμμένους όλοι οι καρεκλοκένταυροι, δεν μας υπολογίζουν και αυτό φαίνεται καθαρά στις ως και σήμερα αποφάσεις τους. Φυσικά υπάρχει και ανικανότης από μέρους μας, γιατί αυτοσκοπός μας είναι μόνο τα καρεκλάκια και ποιος κώλος θα θρονιαστεί σ΄αυτά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: