Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΝΕΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ
Ηρώων Πολυτεχνείου 106  Α’ όροφος
                 73400 Κίσσαμος
           Τηλ/fax: 28220 22772
    e-mail : neskisamos@gmail.com
  
Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου για τις ανάγκες της καλύτερης οργάνωσης του και εντατικοποίησης των δραστηριοτήτων του, επιθυμεί να καταγράψει κατά τη διάρκεια  του Ιανουαρίου όλες τις επιχειρήσεις και τους κλειστούς χώρους του Νέου Δήμου Κισάμου.
Η καταγραφή θα πραγματοποιηθεί από εξουσιοδοτημένα άτομα που θα ορίσει ο Σύλλογος. Παρακαλούμε όπως διευκολύνετε το έργο του Συλλόγου σ’ αυτή την προσπάθεια συγκέντρωσης σημαντικών πληροφοριών για το έργο του και την αυτοοργάνωση των επιχειρηματιών του τόπου μας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό   Ηρώων Πολυτεχνείου 106.
Τηλ.:2822022772


Εκ μέρους του ΔΣ του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου
  Ο Πρόεδρος  
Αννουσάκης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: