Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΛΑΞΟΚΑΡΕΚΛΙΕΣ

Δεν βλέπουν το χάλι μας ....δεν αντιλαμβάνονται που πάμε και τι περνάμε ....δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει γενική στασιμότητα και αδιαφορία, εντούτοις κάποιοι σκέφτονται καρέκλες.....Σε λίγες μέρες θα αλλάξουν -κανονικά άλλη λέξη έπρεπε να γράψω- καρέκλες οι αντιδήμαρχοι!
Ήδη κάποιοι κάνουν όνειρα και μοιράζουν υποσχέσεις, κάποιοι άλλοι έχουν κατεβάσει μούτρα, και κάποιοι κατάλαβαν ότι δεν έχουν πέραση πια και δεν πατούν στον δήμο γνωρίζοντας ότι αποτελούν παρελθόν από τις καρέκλες.  
Οι πληροφορίες λένε ότι οι παλιές καραβάνες μάλλον θα βγουν σε υποχρεωτική εφεδρεία! Εγώ το βλέπω λίγο δύσκολο....μιας και τους ξέρουμε! Υπομονή λίγες μέρες ακόμα! Πάντως ένα ας καταλάβουν και οι μεν και οι δε.....η αυτοδιοίκηση είναι εθελοντισμός και δεν είναι..γέμισμα τσέπης!
Και μια πρόβλεψη...αντιδήμαρχοι θα γίνουν οι έχοντες τους περισσότερους ψήφους.....Καστανοπουλάκης-Σκορδιλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: