Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Ένα οδοιπορικό στην Κρήτη θα παρουσιάσει σε τρία επεισόδια, η φημισμένη εκπομπή «The cooking Odyssey» της Αμερικής.
Παραγωγός είναι ο Έλληνας Γιώργο Στάμου, που έκανε για 15 ημέρες γυρίσματα στο νησί, εστιάζοντας στην κρητική διατροφή, τα ντόπια βιολογικά προϊόντα και την αυθεντική φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών, όπως αναφέρει το cretalive.gr.
Ο 2ος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει να προβάλλεται το Μάρτιο στην Αμερική, από το κανάλι PBS.
Είναι αξιοσημείωτο ότι ο 1ος κύκλος επεισοδίων απέδωσε 7 εκατομμύρια τηλεθέαση ανά επεισόδιο, ενώ η εκπομπή πρόσφατα προτάθηκε για το βραβείο «Best Ethnic Program» στο θεσμό «Tasty Awards» της Αμερικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: