Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ


Σύμφωνα με το περιοδικό “Down Town” ο Κώστας Αποστολάκης, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Αμέλια Αναστασάκη την ημέρα των κοινών γενεθλίων τους στις 12/12! Ο γνωστός ηθοποιός χάρισε στην αγαπημένη του μια τσάντα με ένα κουτί που περιείχε το δαχτυλίδι που είχε αγοράσει από γνωστό κοσμηματοπωλείο!
Φυσικά η όμορφη δημοσιογράφος πολύ συγκινημένη από την πράξη του ηθοποιού είπε αμέσως το “ναι”! Ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να γίνει το καλοκαίρι στην Κρήτη, και φυσικά στο Καστέλλι!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ...