Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΒΛΗΤΑ


Παραγγελία και μάλιστα με τον χαρακτήρα του επείγοντος έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας, σε κάποιο νομό στην Κρήτη, στους πταισματοδίκες για τον έλεγχο όλων των ελαιουργείων.
Μάλιστα η εισαγγελέας ζητά να προχωρήσουν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες ελέγχου των ελαιουργείων (άδεια λειτουργίας, διάθεση αποβλήτων κλπ), αναμένοντας τα αποτελέσματα πριν από την λήξη της ελαιοκομικής περιόδου.
Αφορμή για την παρέμβαση της εισαγγελέως στάθηκε η επιτόπια αυτοψία που διενήργησε πρόσφατα σε χωριό, στην διάρκεια της οποίας το πρόβλημα ρύπανσης ήταν οφθαλμοφανές.
Αυτά σε άλλο νομό της Κρήτης, εμείς εδώ, λόγω βεδέμας, θα τον κάνουμε τον έλεγχο μια άλλη φορά. Πάντως βάζω στοίχημα οτι στην γειτονιά μας δεν θα έλθει ο Εισαγγελέας αλλά και να πει πως έρχεται δεν θα βρει κολύμπες....γιατί εμείς είμαστε μάνα στο καμουφλαζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: