Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Παραιτήθηκε ο ένας εκ των αντιδημάρχων μας, ο Νίκος Κατζουράκης. Το γιατί καλύτερα ας μην το ψάξουμε όπως λέει και στην επιστολή του προς τα ΜΜΕ, μάλιστα μας προτρέχει ο πρώην δήμαρχος και αντιδήμαρχος, να μην κάνουμε πονηρές σκέψεις επί της παραιτήσεως. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί.
 -Ο Νίκος είναι φίλος απο παλιά και αφού το λέει έτσι θα είναι, όμως αργά διαπίστωσε ότι η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί πλέον να κάνει κάτι! Αργά και είναι αμαρτία να βλέπουμε να θρουλούμε μέρα με μέρα ανήμποροι! Ο Νίκος είναι και ήταν κεφάλαιο για την αυτοδιοίκηση και είμαστε σίγουροι ότι θα την υπηρετεί από όπου κι αν βρεθεί!!
Πέσαμε φυσικά σωστά λοιπόν στο ότι θα υπάρξει αντικατάσταση αντιδημάρχου.... μόνο που δεν περιμέναμε με αυτόν τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: