Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ....


Την εκτίμηση ότι η περιοχή των Αγίων Αποστόλων απειλείται σοβαρά με εκποίηση εξέφρασε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος βρέθηκε στην περοχή, στο πλαίσιο δενδροφύτευσης που διοργάνωσε ο σύλλογος ΠΡΟΤΑ Χανίων.
Ο Δήμαρχος Χανίων δήλωσε με νόημα ότι οι Άγιοι Απόστολοι έχουν μπεί στο στόχαστρο κάποιων και προανήγγειλε την διοργάνωση εκδήλωσης ευαισθητοποίησης, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, ενάντια στην εκποίηση και τσιμεντοποίηση της περιοχής.
Ο δήμαρχος θα κάνει αγώνα τώρα......όμως καλό είναι να ρωτήσει την τρόικα και όλους τους κολλητούς του τι υπέγραφαν με τα μνημόνια. Φυσικά μετά τους Αγίους Αποστόλους σειρά παίρνουν στην εκποίηση Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα και Μπάλος, εκεί που που και να θέλουμε να αντισταθούμε δεν μπορούμε. Πλάκα έχει πάντως που προαναγγέλλει και ....ΑΓΩΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: