Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...


Την παραίτησή τους υπέβαλαν σήμερα Τετάρτη οι οικονομικοί εισαγγελείς, Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο τους
Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega, οι κ.κ. Πεπόνης και Μουζακίτης ζήτησαν την αντικατάστασή τους από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.
"Δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ'υπαγόρευση", φέρονται να υποστηρίζουν στην επιστολή τους.
"Δεν επιδιώξαμε να γίνουμε αρεστοί, ούτε να εξασφαλίσουμε ανοχές των παντός είδους πολυποίκιλων οικονομικών συμφερόντων, έναντι των οποίων η συγκρουσιακή μας πορεία- με γνώμονα πάντα την νομιμότητα- ήταν πάντα δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη", σημειώνεται στην επιστολή.
Οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί φέρονται να είναι δυσαρεστημένοι από την έως τώρα αντιμετώπισή τους, ενώ αφήνουν σαφείς αιχμές στην παραίτησή τους για οικονομικά συμφέροντα που δεν τους επέτρεψαν να εκτελούν τα καθήκοντά τους.
ΥΑΗΟΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: