Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ 2011

O ινδονήσιος Shikhei Goh είναι ο νικητής του πρώτου βραβείου για τη καλύτερη φωτογραφία του 2011 που διοργάνωσε και φέτος όπως κάθε χρόνο το περιοδικό National Geographic.
Η υπέροχη φωτογραφία απεικονίζει μια λιβελούλα κατά τη διάρκεια μιας ξαφνικής καταιγίδας καθώς προσπαθεί να μη παρασυρθεί από τη βροχή κρατώντας την άκρη ενός κλαδιού.
Οι κριτές επιδοκίμασαν την τεχνική αρτιότητα, την σύνθεση αλλά και την δυναμική ταύτισης που προκαλεί στον θεατή η εικόνα του εντόμου καθώς προσπαθεί να προστατευτεί από την καταιγίδα καταδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο το κοινό νήμα που συνδέει τον άνθρωπο με την φύση.
Στο διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic ήταν υποψήφιες για βράβευση περισσότερες από 20.000 εικόνες επαγγελματιών και ερασιτεχνών φωτογράφων από περίπου 130 χώρες. Οι συμμετοχές αφορούσαν τις θεματικές ενότητες "φύση", "άνθρωποι" και "τόποι".
Βέβαια για μένα η καλύτερη φωτο είναι αυτή......

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία φωτογραφία και γω νόμιζα ότι ο ασπρομάλλης είναι ο αντιδήμαρχος Κισσάμου .