Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΞΕΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ Ν.Δ


Αφού επί δύο χρόνια η υπόθεση του λιμανιού στο νότο έμεινε στα αζήτητα τώρα ο κ. Γεωργιάδης επαναφέρει το ζήτημα και ζήτησε εμμέσως από τη διοίκηση του ΟΛΗ να προχωρήσει ξανά το όλο θέμα! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες δεν αποκλείεται το όλο σχέδιο να προωθείται και μέσα από τη ΝΔ (που είναι επίσης στην κυβέρνηση) καθώς επί των ημερών της είχε ξεκινήσει το όλο σχέδιο.
Με πρώτο τον κ.Κεφαλογιάννη που είχε συζητήσει με Κορεάτες και Κινέζους η ΝΔ είχε φτάσει το σχέδιο ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση με την προετοιμασία των μελετών, αλλά το σχέδιο με την αντίρρηση της τοπικής κοινωνίας και των αρχών του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου "πάγωσε".
Έτσι, τώρα ο υφυπουργός Ναυτιλίας ζητά συγκεκριμένα από την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου να προχωρήσει στην εξομοίωση της χερσαίας ζώνης του Κόκκινου Πύργου σε ζώνη λιμένα, προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του έργου.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: