Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΩΡΕΑΝ ..ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ!!!!

O MEΓΑΛΟΣ ΜΕ Ι-PAD του!!!
Το ένα μετά το άλλο γίνονται τα πανελλήνια ρεκόρ από την κ. Διαμαντοπούλου .... φωτοτυπίες στους μαθητές και CD αντί βιβλίων, η δωρεάν παιδεία περνά πλέον από το βιβλιοπωλείο και από την τσέπη των γονέων !!! 
Μάλιστα έχουν και δικαιολογία..... δεν είχαν χαρτί να τα τυπώσουν, αλλά κόντεψε να ανοίξουν τα σχολεία για να το μάθουμε. Θα μου πείτε τώρα χρειάζονται βιβλία οι μαθητές μετά από τα γνωστά αποτελέσματα των πανελλαδικών; Μερικοί ναι, άλλοι πάλι όχι! 
Βέβαια τώρα περισσότερο από ποτέ οι ειδήμονες αυτοξεφτιλίζονται, και τι δε λένε...κανονικά θα έπρεπε να γύριζαν τα παλιά οι μαθητές...όσα περίσσευαν να τα έκαναν πολτό ... και άλλα πολλά ακούγονται, φυσικά όλα δικαιολογίες για την συνεχιζόμενη αδιαφορία και ανικανότητα!!!
Πάντως ο μεγάλος χαμπάρι δεν παίρνει ..μάλιστα στην προχθεσινή συνεδρίαση της Βουλής των Εφήβων το μόστραρε επιδεικτικά, αφήνοντας τους Έφηβους με τις φωτοτυπίες και cd να μαθαίνουν τα μαθήματα τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: