Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

23,40 ε Η ΚΑΘΕ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, διαμαρτύρεται και καταγγέλλει δημόσια, την πρακτική κάποιας επιχείρησης Εστιατορικής Παροχής, που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Παλιού Λιμανιού στα Χανιά, διότι μπορεί να ζούμε σε ελεύθερη αγορά, μπορεί να ζούμε σε οικονομική ύφεση αλλά η καταγγελία που μας κατατέθηκε από τον Παγκρήτιο Φιλανθρωπικό Σύλλογο ότι για δύο μπριζόλες πλήρωσαν 46,80 Ευρώ, μας προβληματίζει ως καταναλωτές, αλλά και σαν Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, που κάνει προσπάθεια για στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.
Η Επιχείρηση αυτή είναι γνωστή στον Επιχειρηματικό κόσμο, που κάνει αγώνα δρόμου επιβίωσης, είναι γνωστή χρόνια στις Υπηρεσίες και η απορία μας είναι ότι ενώ υπάρχει "βουνό" παραβάσεων γιατί η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί, εις βάρος της δυσφήμισης των εστιατορικών υπηρεσιών, εις βάρος της τοπικής Οικονομίας, εις βάρος των καταναλωτών.

1 σχόλιο:

ΠΑγιαυλάς ΝΙΚΟΣ είπε...

Ωραία το καταλάβαμε ότι είναι γνωστή. Ονοματάκι δεν έχει; Για να γίνει ακόμα πιο γνωστή ως κλειστή;;;;;