Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ...

Ένα περίεργο χαρτί έπεσε στα χέρια μου με Θέμα " Έλεγχος και θεώρηση Γεωλογικής μελέτης καταλληλότητας μελέτης ΣΧΟΟΑΠ π. δήμου Ιναχωρίου" που το στέλνει η περιφέρεια στο ΥΠΕΚΑ.
Η απορία βέβαια, από εκεί πηγάζει άλλωστε και η περιέργεια μου, γιατί στο ΥΠΕΚΑ, αφού η περιφέρεια έχει γεωλόγο και μάλιστα με τίτλο Δόκτωρ;
Μήπως για να αποκτήσει άλλοθι; 
Αλλά αν είναι έτσι καλό είναι να ξαναδιαβάσουν τον νόμο 37691 παράγραφος στ'!
Αλλά μιας και το φερε η κουβέντα τι γίνεται με το ΓΠΣ που ξεκίνησε η πρώην δήμαρχος προχωράει....ή περιμένουμε οδηγίες από τον γραμματέα Α'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: