Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Τραγελαφικές καταστάσεις εξελίχθηκαν χθες σε αρκετά τραπεζικά υποκαταστήματα, καθώς σχηματίστηκαν ουρές από αποταμιευτές που περίμεναν υπομονετικά  για να «σηκώσουν» μερικές χιλιάδες ευρώ με σκοπό να τα «σώσουν» από την υποτιθεμένη επιστροφή στη δραχμή.
Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις έπαιρναν ένα ξερό "δεν υπάρχουν χρήματα σήμερα ελάτε την Δευτέρα". Το θέμα είναι βέβαια, τα δικά σου τα λεφτά τα κάνεις ότι θέλεις, οπότε αν πραγματικά τα χρειάζεσαι και δεν είναι ο πανικός της στιγμής, πως θα κάνεις την δουλειά σου; 
Ο πολίτης με όλα αυτά που ακούει τα έχει χάσει, ο ένας ρωτάει τον άλλο και ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του....φυσικά άμα ακούσεις και ότι «οι πτωχεύσεις γίνονται όταν οι αγορές είναι κλειστές», τότε το τρέμουλο μεγαλώνει...έρχεται μάλιστα και Σαββατοκύριακο.
Ένα -ένα τα συστήματα καταρρέουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: