Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΒΡΕ ΘΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ......

Η υλοποίηση του προγράμματος της κοινωφελούς εργασίας το οποίο σύμφωνα με τον κ. Βασίλη Κεγκέρογλου θα γίνει ανάχωμα για την ανεργία είναι ο σκοπός της συνάντησης που είχε σήμερα στα Χανιά ο Υφυπουργός Εργασίας, με τον Αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη και τους δημάρχους του νομού. Όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Κεγκερογλου το Υπουργείο Εργασίας αναπτύσσει 3 δράσεις, το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, τα Τοπικά Ολοκληρωμένα Προγράμματα και τις Κοινωνικές επιχειρήσεις. Σε οτι αφορά το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας το οποίο θα δημιουργήσει ο κάθε φορέας σύμφωνα με τον Υφυπουργό θα απασχολήσει σε επίπεδο νομού 700 εργαζόμενους, για διάστημα 5 μηνών, ενώ θα υπάρχει και πλήρη ασφαλιστική και συνταξιοδοτική κάλυψη.
Από πότε κύριε Κερκέρογλου θα ισχύσει το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας και ποιος φορέας θα το υλοποιήσει; Γιατί το έχετε ξαναπεί, αλλά στον ΟΑΕΔ δεν ξέρουν τίποτα, εγκύκλιος καμιά. Μήπως και αυτό ΘΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: