Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΑΠΩΝ ΞΑΝΑ

"Ενισχυτικά στο τουριστικό προϊόν της Δυτικής Κρήτης, σε μία δύσκολη περίοδο για τον τριτογενή τομέα -δεδομένου ότι τα Χανιά δεν αποτελούν φέτος, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, πρώτο καλοκαιρινό προορισμό παγκοσμίως για τους Σκανδιναβούς, με την περιοχή της Αττάλειας της Τουρκίας να καταλαμβάνει πλέον τα πρωτεία- θα λειτουργήσουν οι απευθείας πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair από το Μιλάνο και τη Φραγκφούρτη προς τα Χανιά και αντίστροφα." Γράφει στα Χανιώτικα Νέα ο δημοσιογράφος Γ. Γεωργακάκης.
Μάλιστα την πρώτη πτήση της εταιρείας από το Μιλάνο στα Χανιά, σήμερα Παρασκευή, θα την υποδεχθούν στο αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης οι υπεύθυνοι Τουρισμού της Αντιπεριφέρειας Χανίων, των Δήμων Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου, Καντάνου - Σελίνου καθώς και εκπρόσωποι τουριστικών και επαγγελματικών φορέων του Νομού Χανίων. Στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα διαλέξεων του 4ου ορόφου του Επιμελητηρίου Χανίων, από την κα Melisa Corrigan, υπεύθυνη Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της εταιρείας Ryanair για την Ελλάδα και τον πρόεδρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων Βαγγέλη Σπανουδάκη. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι δήμαρχοι: Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, Αποκορώνου Γρηγόρης Μαρκάκης και Καντάνου - Σελίνου Γιώργος Δερμιτζάκης.
Όπως βλέπετε ο δήμος Κισάμου, ο ανερχόμενος τουριστικός δήμος,  ΔΕΝ θα εκπροσωπηθεί ... έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε και δεν μας μένει χρόνος. Το μοναδικό παρήγορο στην υπόθεση είναι η προσφορά του Εμπορικού συλλόγου, ώστε να συμπεριληφθεί σαν προορισμός η Κίσαμος στην διαφήμιση που ετοιμάζουν οι φορείς των Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: