Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΘΑ ΣΥΣΚΕΦΘΟΥΝ

Αφού το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, δε λέει να επισπεύσει τη σύσταση και λειτουργία της εταιρίας «Υποδομές Κρήτης Α.Ε.», που έχει παρουσιαστεί ως ο καταλύτης για την ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ, στέλνει στελέχη του στο Ηράκλειο να περπατήσουν το δρόμο καρμανιόλα και να συσκεφθούν με τους εμπλεκόμενους φορείς, για την προώθηση συγκεκριμένων τμημάτων, που είχαν δρομολογηθεί πριν φανεί στον ορίζοντα η περιβόητη εταιρεία.
Μετά την σύσκεψη θα πιουν κάμποσες τσικουδιές και θα αποφασίσουν τα ..γνωστά. Απ΄του χρόνου η εταιρεία, μιας και φέτος κάναμε τόσα πολλά για την χώρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: