Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

11 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΗΤΑΝ

Σκούπα χθες στο βράδυ της αστυνομίας, κατάφερε μέσα σε μια ώρα μόνο, να καθαρίσει το Καστέλλι από τους τους ενοχλητικούς μηχανόβιους. 11 μηχανάκια, όλα χωρίς άδεια κατασχέθηκαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.
Μπράβο στην αστυνομία που επιτέλους παίρνει μια απόφαση, που εκτός οτι είναι της αρμοδιότητα της, θα μας γλυτώσει και από τα χειρότερα. Και ξέρουμε τι είναι τα χειρότερα!
-Θέλω να δω ποιος μπαμπάς, θα έχει τώρα κότσια να πάει να ζητήσει πίσω το μηχανάκι του γιου του;

4 σχόλια:

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

καλα το κανανε!!!!εμεις που μενουμε κοντα στο στενο πριν το ικα ξερουμε τα μαρτυρια που περναμε καθε βραδυ.γκαζιες και φασαρια συνεχεια....επιτελους!!!οσο για τους γονεις των παιδιων αυτων...μακαρι να ειχαν μυαλο στην κεφαλη τους....τιποτα αλλο!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΗΝ ... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ .. Κ ΟΙ ΓΚΑΖΙΕΣ Κ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ , ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΘΡΥΝΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗς "ΜΑΓΚΙΑΣ" Κ ΤΩΝ "ΦΤΙΑΓΜΕΝΩΝ" ΜΗΧΑΝΑΚΙΩΝ ...

Nikos είπε...

Mpravo! Isws eswsan kai mia zwi etsi... den einai mono o thorivos pou prokaloun!

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ....ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΛΑΙΝΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ 15-25 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΥΓΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΤΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΔΥΝΟΥ,ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΞΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ!!!!