Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΧΑΛΑΣΜΟΣ.... ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Χθες, 18 Μαΐου, ήταν η διεθνή μέρα Μουσείων, με τα περισσότερα Μουσεία να πραγματοποιούν εκδηλώσεις και όλα να έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Ένα από αυτά και το δικό μας! Ξέρετε πόσοι φίλοι άραγε το επισκέφτηκαν χθες που ήταν και δωρεάν; Φυσικά ξέρετε την απάντηση... κανείς!
λάκα βέβαια έχει που πολλές φορές, οι ντόπιοι ειδήμονες  περνούν και ρωτούν πόσο έχει η είσοδο, αφού ενημερώνονται την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, σιγοψιθυρίζονταν ότι είναι ακριβό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ομως υπαρχει τροπος να ερχονται οι Ελληνες στα Μουσεια !!

Να επιδοτουνται ...