Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΜΕ.......

Δείγμα της κατάρρευσης η απίστευτη αρνητική επίδοση του νέου αναπτυξιακού νόμου. Θα ακουστεί απίστευτο αλλά είναι διασταυρωμένο 100%.
Ξέρετε πόσες επιχειρήσεις έχουν συμμετάσχει μέχρι αυτήν την στιγμή στον αναπτυξιακό που είχε ανακοινωθεί με τυμπανοκρουσίες και διαφημίστηκε ως σωτηρία και αναπτυξιακός πυλώνας;
ΔΥΟ. Καλά διαβάσατε. Μόλις 2 επιχειρήσεις μέσα σε πάνω από 30 ημέρες.
Το αισχρό είναι ότι τα κανάλια αποκρύπτουν τεχνηέντως αυτή την είδηση – σοκ, όταν πριν λίγο καιρό είχαν εκτενή αφιερώματα σε αυτή την πανάκεια που παρουσιαζόταν ως Μάννα εξ’ ουρανού. Γκαιμπελισμός στο έπακρο.
Ανίκανοι, επικίνδυνοι ή εχθροί που εκτελούν σχέδιο, δεν έχει σημασία. Πρέπει να ξεριζωθούν αυτοί και το σύστημα τους μέχρις ενός..
Μετά βγαίνουν όλοι οι καλοί, ονόματα δεν λέμε, αλλά θα τους διαβάσετε στα πρωτοσέλιδα και στα δευτερόφυλλα των εφημερίδων ..να λένε για τον Σαμαρά ..λες και ο Σαμαράς κυβερνάει αυτόν τον τόπο. Κάτσε να μην πάρουμε το επόμενο δανειάκι και θα δούμε τότε ποιος αλήθεια φταίει; Η επανάσταση είναι κοντά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: