Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...........

Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην άκρη του δρόμου που οδηγεί στην παραλία, στο Καστέλι Κισάμου, ένας μετανάστης Αραβικής καταγωγής 25 περίπου ετών.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας είχε συναντήσει μια γυναίκα, όταν δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από οικείο πρόσωπό της. Το θύμα προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά τον πρόλαβε ο διώκτης του με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο μοιραία χτυπήματα με μαχαίρι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη, ο 25χρονος δέχθηκε μια μαχαιριά στην αριστερή θωρακική χώρα και άλλη μία στην πρόσθια κατώτερη δεξιά τραχηλική χώρα, κοντά στη λαβή του στέρνου. Στη συνέχεια ο δράστης του εγκλήματος απομακρύνθηκε παίρνοντας μαζί του τη γυναίκα, με χρήση βίας. Το γυμνό σώμα του θύματος ήταν καλυμμένο πλήρως από αίμα. Φως στην ιατροδικαστική έρευνα θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διερνεργήσει το Σάββατο ο ιατροδικαστής.
Ν.Τηλεόραση
09.00 π.μ ερωτικό έγκλημα. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δυο αλλοδαπών για τα μάτια μιας Καστελλιανής. Πάντως στην μικρή μας κοινωνία δεν είναι η πρώτη φορά που συνταράσσεται από τέτοιο έγκλημα καθώς στο ίδιο σημείο πριν κάμποσα χρόνια είχε δολοφονηθεί μια Γερμανίδα και δράστης ήταν Μαροκινός.
10.00 π.μ 24χρονος Ιρανός είναι τελικά ο δράστης, που συνελήφθη απο τους αστυνομικούς, για την δολοφονία με δύο μαχαιριές του 25χρονου Αλγερινού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: