Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

SOSIALISM

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως αργά το βράδυ του Σαββάτου ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, έπειτα από καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης σε καμαριέρα του ξενοδοχείου του! Μάλιστα, ο γάλλος πολιτικός υπέστη δημόσια ταπείνωση, αφού τον κατέβασαν από την α'θέση του αεροπλάνου της Air France με προορισμό το Παρίσι δύο λεπτά πριν απογειωθεί!
Κατά το ρεπορτάζ της έγκυρης νεοϋορκέζικης εφημερίδας,ο Ντομινίκ Στρος Καν εξαναγκάστηκε να κατέβει από το αεροπλάνο και συνελήφθη. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και αστυνομικές πηγές επιβεβαίωσαν στην New York Post ότι τού έγινε ανάκριση και η υπόθεση ερευνάται.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες που δημοσιεύει η εφημερίδα, μία καμαριέρα μπήκε στη σουίτα του Στρος Καν, στο ξενοδοχείο Sofitel στην 44η λεωφόρο και εκείνος βγήκε γυμνός από το μπάνιο. Πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, το "αφεντικό" του ΔΝΤ την έριξε με βία στο κρεβάτι και την εξανάγκασε σε στοματικό έρωτα. Μετά την άφησε να φύγει και αναχώρησε και ο ίδιος για να προλάβει την πτήση του. Όμως, κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, αφού οι αστυνομικοί τον κατέβασαν όπως όπως από το αεροδρόμιο Κένεντι.
Μάλιστα σας παραθέτουμε και τον διάλογο που έγινε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου:
Ο αξιωματικός υπηρεσίας στο αστυνομικό τμήμα,της Νέας Υόρκης, διαβάζει το ποινικό μητρώο του υπόπτου Στρος που μόλις έφεραν μπροστά του τα αστυνομικά όργανα:
-Βλέπω εδώ, κουμπάρε, ότι το 'χεις το παρελθόν σου: λωποδυσία, κλοπή, ένοπλη ληστεία, απάτη, βιασμός, βιασμός, ξανά βιασμός και πάλι βιασμός...
-Βλέπετε, κύριε αστυνόμε, τον διακόπτει ο Στρος, μου πήρε κάμποσο καιρό μέχρι να ανακαλύψω την πραγματική μου κλίση! 

Πόρσε, σουϊτα 3000 δολλαρίων, αποπειρα βιασμού σε καμαριέρα. Σοσιαλισμός ρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: