Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ

Αποσταθεροποίηση στα σώματα ασφάλειας προκαλούν οι δηλώσεις Παπουτσή που προειδοποιεί ακόμα και με διάλυση συγκεκριμένων υπηρεσιών, στο όνομα του εκδημοκρατισμού τους. Στη σύσκεψη με τις ηγεσίες των σωμάτων ασφάλειας ο κ. Παπουτσής αναφερόμενος στη διαμάχη μεταξύ των ομάδων ΔΕΛΤΑ και ΖΗΤΑ διαμήνυσε ότι "μία υπηρεσία είναι προτιμότερο να διαλυθεί και να συγκροτηθεί από την αρχή, παρά να λειτουργεί σε ένα ιδιόμορφο καθεστώς ανοχής και να υπάρχει κατάχρηση εξουσίας". Αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ μίλησε για παραδειγματική τιμωρία όσων "αυθαιρετούν και ασκούν βία σε βάρος των πολιτών ή αξιοποιούν την εξουσία τους με τρόπο καταχρηστικό και προσβλητικό". ΣΚΑΙ
Και το ποιο εύστοχο σχόλιο από τον φίλο Λευτέρη Κ.
Οι λαθραίοι σκοτώνουν τους ντόπιους, οι ντόπιοι κυνηγάνε τους ξένους, οι αστυνομία τους κυνηγάει όλους και ο Παπουτσής κυνηγάει την αστυνομία. Ο μέσος πολίτης απλά δεν ξέρει που να κρυφτεί. Καλά πάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: