Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

H δενδροφύτευση έγινε στην πόλη μας, παρ' όλο που η ανταπόκριση δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι διοργανωτές. 
-Αυτό είναι η αλήθεια!
Από την άλλη κάποιοι καλοθελητάδες βγήκαν σήμερα και είπαν τα δικά τους.... "δεν έρχονται γιατί δεν ξέρουν τι θα πει εθελοντισμός", "έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν", "είναι μόνο για να σχολιάζουν".
-Και αυτό είναι αλήθεια ..
Όμως αυτοί που τα λένε και καλά κάνουν -βγάζουν την πικρία του έτσι- ας αναρωτηθούν μήπως δεν φταίνε οι κάτοικοι, οι δημότες, αλλά αυτοί οι ίδιοι που δεν μπορούν να τους ..ξεσηκώσουν να τους κάνουν να βγούν απο το καβούκι τους!!!
- Ποιος μπορεί να βγει σήμερα στον δρόμο και να κάνει τους πολίτες να τον ακολουθήσουν; 
Κανείς.....όχι μόνο επειδή οι πολίτες κουράστηκαν να ακούνε μόνο λόγια, αλλά και επειδή λείπει από την ζωή μας, ο κατάλληλος, ο υποκινητής, ο ηγέτης.
Και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολήσει  .....γιατί άραγε οι ηγέτες μας κρύβονται;

Δεν υπάρχουν σχόλια: