Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ανεξάρτητη Συνεργασία Δήμου Κισάμου-
Η δύναμη της Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης της Κισάμου
Στις 01/08/2010 στο Δήμο Κισάμου, έγινε μία πρωτόγνωρη διαδικασία, στη οποία οι δημότες της Κισάμου για πρώτη φορά επέλεξαν απευθείας τον επικεφαλή της Ανεξάρτητης Συνεργασίας του Δήμου Κισάμου.
Στόχος του συγκεκριμένου εγχειρήματος ήταν να περάσει το μήνυμα
1.ότι η αυτοδιοίκηση είναι υπόθεση των δημοτών και όχι των κομμάτων και των μηχανισμών.
2.ότι η συνεργασία των αυτοδιοικητικών δυνάμεων είναι θέμα δημοκρατίας και απόφασης των πολιτών.
Εγώ προσωπικά, πιστός στην ηθική της πολιτικής και στη δέσμευση μου απέναντι στους πολίτες, θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις αυτό το όραμα της Ανεξάρτητης Συνεργασίας Δήμου Κισάμου με επικεφαλή το Γιώργο Καλαϊτζάκη ,ο οποίος εκλέχτηκε από τις προκριματικές εκλογές της 1/8/2010.
Οι πραγματικά Ανεξάρτητες  Αυτοδιοικητικές Κινήσεις αποτελούν το μέλλον των τοπικών κοινωνιών και αυτό  φαίνεται και από τις επιλογές των κομμάτων όπως του ΠΑΣΟΚ που σε μεγάλες πόλεις επέλεξαν να στηρίξουν μέλη των Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων όπως, τον  Ιωάννη Μπουτάρη για τον Δήμο Θες/νίκης, τον Φίλιππα Φίλιο  για το Δήμο των Ιωαννίνων και τον Γεώργιο Καμίνη για τον Δήμο Αθηνών.
Η Ανεξάρτητη Συνεργασία Δήμου Κισάμου στηρίζετε σε αρχές και σε προγραμματικό λόγο εκ των προτέρων συμφωνημένο.
Είμαστε η μοναδική κίνηση που στήριξε με πάθος την ενιαία Κίσαμο, που πάλεψε να μην φύγει το ΙΚΑ και η Εφορία από την Κίσαμο.
Είμαστε η εγγύηση για να βγάλουμε τη Κίσαμο από την απομόνωση

                                                        Με εκτίμηση
                                                  Κουνελάκης Στέλιος
                                          Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να μην φυγει το ΙΚΑ και η ΔΟΥ. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ , ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ?ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Καλή και η ανωνυμία αλλά άμα θέλεις έτσι μπορώ κι εγώ φίλε μου! Αν δεν καταλαβαίνεις ίσως της συνέπειες μία τέτοιας κατάστασης, την αλλαγή του πόλου τον υπηρεσιών της απομόνωσης δηλαδή της Κισάμου "σου φταίνε" τα καθημερινά προβλήματα. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και ένα τμήμα της Κίνησης μπορείς να διαβάσεις στο πρότερο κομμάτι του την ΑΚΙΚ στο http://www.akik.gr και μετά να εκφέρεις έτσι κραυγαλέα την αποστροφή σου, για το καλό του τόπου!!!!