Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Τελικά φήμες ήταν μόνο και πάνε, η δήμαρχος με μια μικρή ανακοίνωση στην εφημερίδα Ν.Ορίζοντες, έδωσε τέρμα στην φημολογία συνεργασίας με τον συνδυασμό του κ.Κουκουράκη. Πάει μόνη της, όπως τόσο καιρό ξέραμε και επιμέναμε!
Όλο λένε ότι έχουν κλείσει τους συνδυασμούς τους, κι όλο ψάχνουν για να συμπληρώσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, προβλήματα πολλά και μάλλον θα πάμε σε συμπλήρωμα ανάγκης...να το θυμάστε αυτό!! Ιδιαίτερα στα ψηλά χωριά λίγοι θα βρουν πολλούς και καλούς!
Η πολεμική ατμόσφαιρα που περιμέναμε να φανεί σε κανένα μήνα, δυστυχώς ήλθε νωρίτερα, κάποιοι που αντιλαμβάνονται ότι "υστερούν" καρφώνουν αδιακρίτως, ε ρε μέλια που έχουν τα καρεκλάκια!! 
Οι εφημερίδες του νομού, ως και τώρα για τις υποψηφιότητες στην περιοχή μας, έχουν κρατήσει μια ουδέτερη στάση. Όμως από δω και πέρα θα δούμε πως θα διαμορφωθούν οι συσχετισμοί, τώρα που πλησιάζουμε στις ανακοινώσεις και τις εξαγγελίες και οι πιέσεις των πολιτικάντηδων θα αυξάνονται με μαθηματική πρόοδο!!
"Δώστε πίσω την Κίσαμο μας" φανταστείτε να το έλεγε κάποιος από μας αυτό; Θα τον έπαιρναν με τις λεμονόκουπες ....Εντάξει το είπε κάποιος για τα Χανιά, αλλά το ερώτημα είναι ποιοι τα πήραν και πως; Μου θυμίζει το "Φέρτε πίσω τα κλεμμένα" ...είδαμε πόσα γύρισαν !

Δεν υπάρχουν σχόλια: