Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ...ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ


Αναστολή της επίσχεσης εργασίας στο Νοσοκομείο Χανίων αποφάσισαν οι γιατροί που πραγματοποίησαν την Παρασκευή γενική συνέλευση.
Παράλληλα έδωσαν απάντηση σε πρόσφατη συνέντευξη του διοικητή του Ιδρύματος Χαράλαμπου Δουλγεράκη, που δημοσιεύτηκε στα «Χανιώτικα νέα» αλλά και στις καταγγελίες της διευθύντριας της Παιδιατρικής Κλινικής Εύας Μπαλωμενάκη.
Παραδέχονται ότι «ο χρηματισμός κάποιων ιατρών και η συναλλαγή τους με τις φαρμακευτικές εταιρείες είναι ένα φαινόμενο υπαρκτό, το οποίο συνεχίζεται με την ανοχή των κυβερνήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: