Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΕΔΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΜΕ!

ΠΟΙΟΣ ΝΟΣΗΡΟΣ νους του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ εισηγήθηκε τη φορολόγηση με κλίμακα της αποζημίωσης των απολυομένων; Κατά την εισήγηση, αφορολόγητα είναι τα πρώτα 30.000 ευρώ, ενώ το ποσό από 30.000 έως 60.000 ευρώ θα φορολογείται με 20%, από 60.000-150.000 με 30% και πάνω από 150.000 ευρώ με 40%.
ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ, λοιπόν, όσοι περνούν στη δραματική, με τις σημερινές συνθήκες, κατάσταση της ανεργίας, με τους έχοντες και κατέχοντες. Από αυτούς προσδοκά η σοσιαλιστική κυβέρνηση, που υποκύπτοντας σε πιέσεις πήρε σκληρά μέτρα, να καλύψει το δημοσιονομικό έλλειμμα; Προβλέπει, δηλαδή, βροχή απολύσεων, άρα και έσοδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: