Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΟΞΩ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ


"Είμαστε Έλληνες, ζούμε 20 χρόνια στα Χανιά και κινδυνεύουμε με απέλαση”. Με αυτά τα λόγια δύο οικογένειες Βορειοηπειρωτών εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την ταλαιπωρία που υφίστανται.
Ιστορίες γραφειοκρατικής τρέλας ταλαιπωρούν τις δύο οικογένειες που παρότι μένουν μόνιμα στα Χανιά, τους έχει αποσταλεί έγγραφο από την Αστυνομία να αποχωρήσουν άμεσα από τη χώρα! Οι οικογένειες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία χθες το πρωί έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου και ύψωσαν πανό."
Χ.Ν
Καλά αν ήταν Πακιστανοσομαλομαροκινολυβιοιρακινοί η μονιμοποίηση τους θα ήταν παιχνιδάκι. Σε αυτήν την χώρα τα ευτράπελα διαδέχονται το ένα το άλλο. Που είναι άραγε το στέκι να τους συμπαρασταθεί...ή δεν μπορεί επειδή είναι ολίγον ...Έλληνες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: