Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

Στον… αέρα βρίσκεται το πολυσυζητημένο σχέδιο της κυβέρνησης που αφορά νέες συνενώσεις δήμων. Αξιόπιστες πηγές φέρουν τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση να έχει εισηγηθεί στον πρωθυπουργό το «πάγωμα» του σχεδίου Καλλικράτης, ώστε το πολυσυζητημένο σχέδιο-που σημειωτέον έχει σταματήσει το τελευταίο διάστημα κάθε κουβέντα περί της προώθησής του- να πάρει αναβολή για τις δημοτικές εκλογές του 2014! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο υπουργός Γιάννης Ραγκούσης δεν παραβρέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΕΔΚΕ που είχε προγραμματιστεί η παρουσία του κατόπιν συνεννοήσεων και από τις δύο πλευρές προκειμένου να συζητηθεί διεξοδικά το θέμα του «Καλλικράτη».
Άλλη μία πρωτοβουλία της κυβέρνησης στις...καλένδες..

Ευκαιρία είναι να ησυχάσουν και κάποιοι υποψήφιοι που έβλεπαν να χάνετε ο ..κόσμος κάτω από τα πόδια τους. Πάντως αν δεν προχωρήσει ο Καλλικράτης, θέλω να δω αν έχουν την δύναμη οι τρεις όμοροι δήμοι μας να προχωρήσουν στην εθελουσία συνένωση. Δύσκολο το βλέπω.... μόνο αν μας το επιβάλλουν !! Οι πολίτες άραγε τι θέλουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: