Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΣ
Παρακολουθούμε με πολύ μεγάλη προσοχή όλα τα συμβαίνοντα στο Αιγαίο με στρατηγική ψυχραιμία και εγρήγορση, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, με αφορμή την αύξηση της τουρκικής δραστηριότητας στο Αιγαίο.
Στην παρακολούθηση θα μείνουμε όπως πάει !!! Καφέ στο Φάληρο θα πιούν την επόμενη φορά!!!

ΚΡΗΤΗ
Για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη αναβλήθηκε η επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στην Κρήτη, προκειμένου να προβεί σε ανακοινώσεις για τα μεγάλα έργα στο νησί. Συγκεκριμένα ο υπουργός, Δημήτρης Ρέππας, αναμένεται να ανακοινώσει την ημερομηνία δημοπράτησης του νέου διεθνούς αεροδρομίου Ηρακλείου, στο Καστέλλι Πεδιάδος, ενώ θα αναφερθεί και στην αναβάθμιση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. 
Αναβολή στην αναβολή που θα πάει .....κάποτε θα έλθουν!!
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Με αποχή από τις προσεχείς εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απειλούν οι κάτοικοι της μαρτυρικής Βιάννου, εάν ο Δήμος συνενωθεί με άλλους, στο πλαίσιο του σχεδίου «Καλλικράτης».
Χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Βιάννου εξέδωσε ομόφωνα σχετικό ψήφισμα, το οποίο αποστέλλεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον υπουργό Εσωτερικών, την ΚΕΔΚΕ και τους δημάρχους του νομού Ηρακλείου.
Άρχισαν τα όργανα!

ΡΕΘΥΜΝΟ
Οι ζωοκλέφτες δεν αρκέστηκαν στην αφαίρεση των αρνιών αλλά πήραν μαζί τους και τα κουδούνια. Η νέα αυτή περίπτωση ζωοκλοπής συνέβη στις Βρύσες του Δήμου Συβρίτου, στο Ρέθυμνο. Οι δράστες συνολικά έκλεψαν πενήντα αρνιά και δέκα κουδούνια, αξίας περίπου 4500 ευρώ. Προανάκριση ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Συρβίτου.
Μπακιροκλέφτες, κουδουνοκλέφτες, κατσικοκλέφτες.....

ΧΑΝΙΑ
Έντονη δυσοσμία «τύλιξε» την περιοχή του Κουμπέ το πρωί της Τρίτης, προκαλώντας δυσφορία στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής. Αφρώδη λύματα τα οποία εμφανίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή, κοντά στα βράχια και ανέδιδαν τη δυσάρεστη οσμή. Το Λιμεναρχείο ενημερώθηκε και πήγε στο σημείο, προσπαθώντας να διαπιστώσει από πού προέρχονται τα λύματα, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί η προέλευσή τους αν και αποκλείστηκε να ευθύνονται τα καταστήματα εστίασης της περιοχής αφού συνδέονται με το σύστημα βιολογικού καθαρισμού.
Εμείς που τ' αναπνέουμε καθημερινά λιμενικό γιατί δεν φωνάζουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: