Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

ΕΞΩ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ;

Υπολειτουργεί το Νοσοκομείο Χανίων και οι γιατροί προχωρούν σε επ’ αόριστον αποχή από τα καθήκοντά τους, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών.
Όπως τόνισε στα "Χ.Ν." η πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων κ. Νίκη Μπαρδάτσου "οι γιατροί εφαρμόζουν το νόμιμο 48ωρο ωράριο εργασίας για τις 4 εφημερίες τον μήνα. Θα επιμείνουμε στις απόψεις μας ώστε να πιέσουμε όχι μόνο για την πληρωμή των εφημεριών μας αλλά και για να αυξηθούν τα κονδύλια για την Υγεία. Αυτή την στιγμή, λόγω έλλειψης προσωπικού, οι περισσότερες κλινικές του Νοσοκομείου είναι ακάλυπτες".
Η κ. Μπαρδάτσου ανέφερε ότι χωρίς εφημερεύοντες γιατρούς έχουν μείνει οι εξής κλινικές: οι χειρουργικές, οι παθολογικές, η ορθοπεδική, το αναισθησιολογικό τμήμα. Σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ ν. Χανίων, οι γιατροί πραγματοποιούν πλήρη αποχή από τακτικά εξωτερικά ιατρεία, τακτικά χειρουργεία και την διενέργεια εξετάσεων, επ’ αόριστον και μέχρι την καταβολή στο ακέραιο των οφειλομένων από εφημερίες Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου.
Επιπλέον, από τα καθήκοντά τους θα απέχουν από σήμερα οι ειδικευόμενοι και ειδικευμένοι γιατροί του Νοσοκομείου, οι οποίοι αποφάσισαν να απέχουν από τις εφημερίες και να συμμετέχουν στην επίσχεση εργασίας.
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ...... ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ....η Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: