Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ....ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ!!!

Η Εξεταστική Επιτροπή (αρθρ. 6 Π.Δ. 135/2006) της Περιφέρειας Κρήτης ανακοινώνει τους τελικούς πίνακες με την σειρά κατάταξης των υποψηφίων  για την πλήρωση θέσεων Ειδικού Ένστολου Προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας των Δήμων Γαζίου, Μαλίων, Νέας Κυδωνίας, Πλατανιά και Σητείας.
Αναλυτικά οι δήμοι και οι θέσεις στο τέλος και ο δήμος Κισάμου!!
Δήμος Μαλίων κατηγορία ΤΕ 1 θέση, κατηγορία ΠΕ 2 θέσεις
Δήμος Γαζίου Ν. Ηρακλείου κατηγορία ΤΕ 1 θέση, κατηγορία ΔΕ 6 θέσεις
Δήμος Ν. Κυδωνίας κατηγορία ΤΕ 1 θέση, κατηγορία ΔΕ 11 θέσεις
Δήμος Πλατανιά Ν. Χανίων κατηγορία ΤΕ 2 θέσεις , κατηγορία ΔΕ 4 θέσεις
Δήμος Σητείας του Ν. Λασιθίου κατηγορία  ΔΕ 3 θέσεις:
Δήμος Κισάμου κανείς!!!!!!!!!!
Σαν δεν ντρεπόμαστε να μην έχουμε ούτε ένα δημοτικό αστυνόμο!!! Μετά θέλουμε να έχουμε  κυκλοφοριακό σωστό! Δυσκολία είναι να βρουν και κάμποσοι νέοι δουλειά που ζουν απόμα απο τους μπαμπάδες τους; Άι σιχτίρ για παλιοκατάσταση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: