Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ..ΟΡΕΞΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ

«Στο ΕΣΠΑ στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007 - 2013» προβλέπεται ποσό 30 εκ. ευρώ για έργα βιολογικών καθαρισμών και αποχετεύσεων. Η ένταξη των έργων αυτού του είδους θα γίνει κατόπιν προκήρυξης, που αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα. Θα ακολουθήσει υποβολή προτάσεων και αξιολόγησή τους, σύμφωνα με το όσα προβλέπονται στις διαδικασίες του ΕΣΠΑ 2007 - 2013.» Αυτά είπε η κ. Κατσέλη.
Τελικά μήπως είναι μια καλή ευκαιρία τώρα να πάρουμε κανένα φράγκο, ώστε να επεκτείνουμε το δίκτυο και να λειτουργήσουμε τον αναθεματισμένο βιολογικό; Απλά ρωτάω γιατί όπως πάμε θα γίνουνε ένα με το σκ@τό στο τέλος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: