Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ

"Θα διατεθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με απόφαση που υπεγράφη από τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δ. Ρέππα χρήματα για:
Την δημιουργία και κατασκευή ποδηλατοδρόμων και η μετατροπή οδών σε ήπιας κυκλοφορίας στους δήμους Ν. Ερυθραίας, Εκάλης, Βριλησσίων, Χαλανδρίου, Κηφισιάς, στο πλαίσιο επέκτασης του δικτύου ποδηλατοδρόμων στη βορειοανατολική Αττική, είναι ένα από τα βασικότερα έργα. Επίσης, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τα εξής έργα:
Δίκτυο ποδηλατοδρόμων στην Θεσσαλονίκη.
Κατασκευή πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στο δήμο Κισσάμου Χανίων".
Τελικά πόσα πάρκα θα γίνουν στην Κίσαμο; Δύο; Γιατί ένα είναι σχεδόν έτοιμο το άλλο που εξήγγειλε ο κ. Ρέππας που θα γίνει; Μπερδευτήκαμε κύριοι και κυρίες ....
Για του λόγου του αληθές το Φεβρουάριο του 2009 ξεκίνησε το πρώτο πάρκο και είναι σχεδόν έτοιμο.... Για πιο λόγο το δεύτερο ή είναι μια μπαρούφα και απλός πρόκειται για το ήδη υπάρχων και απλά γίνεται ο πόλεμος ποιο έργο είναι ποιανού; Το έγραψε η Ημερησία και το πήρε μια ντόπια εφημερίδα και το έκανε θέμα για να δείξουν έργα στην Κίσαμο;
http://sadentrepese.blogspot.com/2009/02/blog-post_7511.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: