Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Κισάμου θα υλοποιήσει το πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού το οποίο εντάσεται στο πρόγραμμα "Αθληση για όλους".
Τα προγράμματα που έχουν εγκριθεί περιλαμβάνουν
Άσκηση στη παιδική ηλικία -καλαθοσφαίριση
Άσκηση στη παιδική ηλικία -κλασικός αθλητισμός
Άσκηση στη εφηβική ηλικία -κλασικός αθλητισμός
Άσκηση στη εφηβική ηλικία - Χάντμπολ
και άλλα πολλά......τηλ. επικοινωνίας 28223-40206

Μπράβο στον δήμο λοιπόν για το πρόγραμμα αλλά θα ήθελα να τον ρωτήσω τα μαθήματα για την καλαθοσφαίριση, κοινώς μπάσκετ, σε ποιο γήπεδο θα γίνονται; Γιατί αν γίνονται στα κλειστά γυμναστήρια θα χρειαστούν και υπεύθυνες δηλώσεις ..οι γονείς από τον δήμο μην τυχών και πέσει κανένα κομμάτι τοίχου στην κεφαλή κανενός παιδιού. Αν γίνουν στο Θεοχαράκειο τότε θα χρειαστούν πολλά......
Η μόνη πόλη της Κρήτης με ομάδες μπάσκετ ΑΟΚ με τμήματα γυναικεία -πανκορασίδων -κορασίδων και δυο ομάδες αγοριών στο εργασιακό πρωτάθλημα....... που δεν έχει ούτε ένα γήπεδο μπάσκετ. Ούτε για προπόνηση!!!
Μετά προσπαθούμε 5 χρόνια να φτιάξουμε κλειστό και κλειστό δεν βλέπουμε...και 4 χρόνια κάνουμε μελέτη για το Θεοχαράκειο και μελέτη δεν βλέπουμε!!!
Αν οι ομάδες φύγουν και πάνε στον Ταυρωνίτη.....Ναι στον Ταυρωνίτη που έχει κλειστό γυμναστήριο, ποιος θα φταίει ........ Μετά μας μάρανε ο μαζικός αθλητισμός.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: