Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ

ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ
Χιλιάδες κόσμος πέρασε στις λίγες ώρες που βρέθηκε η σωρός του Νίκου στην Ευαγγελίστρια, ανάμεσα σε αυτούς άσημοι-και διάσημοι. Σταύρος Αρναουτάκης- Μιχάλης Καρχιμάκης- Λυκουρέζος- Θ.Τσουκάτος- Παπαχελάς- Θεοδωράκης- Εμμ. Σκουλάκης, Μ. Βολουδάκης, Ευτ. Δαμιανάκης, και φυσικά όλοι οι νομάρχες της Κρήτης !!
Ο ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ
"Είχε την χάρη να κερδίζει τους γύρω του με την απλότητα και το χαρακτήρα του. Έφυγε ένας αγωνιστής της ζωής, της δημοκρατίας και της ασυμβίβαστης δημοσιογραφίας" Λόγια σταράτα από τον πρώην δήμαρχο Αντώνη Σχετάκη.
ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ
Από τον Πρωθυπουργο-τον Αντ. Σαμαρά-τον Γ.Βαρδινογιάννη- απο την Μαριάννα και τον Βαρδή, τον Ολυμπιακό, από την κ.Μ. Ξενογιαννακοπούλου, τον Κώστα Λαλιώτη, τον Γερ. Αρσένη, από το MEGA, από την Λούκα Κατσέλη, απο την Φώφη Γεννηματά, από τον Σταυρο Ψυχάρη, από τον Παναγιωτακόπουλο, από τον Μ. Σάλα, από τον Π. Κυριακίδη, από τον Λαζόπουλο, τον Θέμο, τον Μπόμπολα, τον Κ.Ξυλούρη και καμιά 50αρια άλλους.

ΞΑΝΑ ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ
Το χειρότερο που θα μπορούσε να κάνει κάποιος εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του σε ένα νεκρό είναι να προσφέρει ένα μάτσο λουλούδια με ονοματεπώνυμο. Το καλύτερο είναι να κάνει το ίδιο ποσό που ξόδευσαν στα "μαραμένα¨, δωρεά σε κάποιο ίδρυμα που τόσο τα έχει ανάγκη.
Δυστυχώς χθες και οι σοβαροί πολιτικοί δεν απέφυγαν να εκτεθούν μόνο και μόνο να φανεί το όνομα τους ..... στις κορδέλες.





Δεν υπάρχουν σχόλια: