Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ

Ένας ένας φεύγουν οι συμβασιούχοι από την καθαριότητα όπως είδα στην Διαύγεια του Δήμου μας... μάλιστα έμαθα ότι και κάποιοι μόνιμοι σκέφτονται να μεταναστεύσουν ανατολικά ... ενώ για να καλυφτούν οι ανάγκες της καθαριότητας επιστρατεύτηκε στην αρχή της χρονιάς ο συμβασιούχος που ήταν στην επίβλεψη της κυκλοφορίας στην Ηρώων Πολυτεχνείου ενώ με απόφαση Δημάρχου έγινε και ο μοναδικός τεχνίτης του Δήμου μας οδηγός απορριμματοφόρου.
Τελικά πάμε με γρήγορους ρυθμούς στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και αυτό φαίνεται. Στους περισσότερους αν όχι κάδους εντός της πόλης η κατάσταση είναι τραγική .. 
Μια βόλτα μάλιστα λίγο παρακάτω από τον ΣΥΝΚΑ  θα σας πείσει ότι οι αρρώστιες είναι προ των πυλών αφού οι μύγες είναι σύννεφο.
Υ.Σ Πάντως μεταξύ σοβαρού και αστείου ίσως να υπάρξουν ανακατατάξεις ως προς τους αντιδημάρχους σε καθαριότητα και ύδρευση... ο χρόνος θα δείξει. Τώρα που θα λασκάρουν τα πραγματα θα έχει χρόνο να σκεφτεί η δημοτική μας αρχή τρόπους αντιμετώπισης των πολλών προβλημάτων στην καθαριότητα με αρχή τα χωριά.
Για να δουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: