Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΟΑΚ

Από την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) ανακοινώνεται ότι η καθιερωμένη Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας, για την επέτειο των εγκαινίων του Ιδρύματος (13 Οκτωβρίου 1968), θα τελεσθεί την Κυριακή,13Οκτωβρίου 2024στην παρακείμενη Ιερά Μονή Γωνιάς, λόγω των εργασιών ανακαίνισης της παλαιάς πτέρυγας του Ιδρύματος, στην οποία βρίσκεται το Παρεκκλήσι των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου.
 Η ΟΑΚ εορτάζει φέτος τα 56 έτη λειτουργίας της και η ημέρα αυτή αποτελεί πάντα μία ευκαιρία προβληματισμού για την προσφορά της στην Εκκλησία και στην Κοινωνία, στο παρελθόν, το παρόν και το… μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: