Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΙΣΣΑΜΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ"

Στο νέο συνδυασμό, με την ονομασία «Επιμελητήριο με Μέλλον», που ίδρυσαν εκατοντάδες επιχειρηματιες των Χανίων για να κατέβουν στις εκλογές του επιμελητήριου Χανίων και να λύσουν τα πιεστικά προβλήματα του Εμπορίου, του Τουρισμού, της Μεταποίησης και των Υπηρεσιών, συμμετέχουν και αρκετοί επώνυμοι Κισσαμίτες.
Από τις πληροφορίες φαίνεται να στηρίζουν τον Αντώνη Ροκάκη που συντονίζει την νέα αυτή επιχειρηματική σύνθεση, οι Καστανοπουλάκης Κώστας, Δεικτάκης Τάκης, Σταθάκης Φραγκίσκος, Στημαδωράκης Νίκος, Κατζουράκης Γιώργος, Νικολακάκης Αντώνης και όπως ακούγεται θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες που θα  διαμορφώνουν ένα ισχυρό σύνολο για το μέλλον της χανιώτικης επιχειρηματικότητας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: