Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ

Όταν η πορεία στον δρόμο της μάθησης είναι ξεχωριστή και οι προσπάθειες ετών έρχονται στο τέλος τους και μάλιστα στο υψηλότερο σκαλί, χρειάζεται και  αναγνώριση και  επιβράβευση. 
  Η Αλεξία Σπανουδάκη, κόρη των κουμπάρων μας εκπαιδευτικών, Αντωνίου Σπανουδάκη και Ελένης Μαζοκοπάκη, πνεύμα ανήσυχο, με αστείρευτη δίψα για μάθηση και αναζήτηση του νέου και υψηλού, ανέβηκε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και πρόσφατα απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα, τον ανώτατο ακαδημαϊκό τίτλο σπουδών, αφού εκπόνησε σχετική με την παιδεία, διδακτορική διατριβή. Τώρα από την Πανεπιστημιακή έδρα, θα συνεχίσει την αναζήτηση και θα ανοίξει νέους δρόμους, στο χώρο της δημοτικής εκπαίδευσης και της γνώσης γενικότερα.
  Πολλές ευχές Αλεξία, για υγεία, δύναμη και επιτυχία σε κάθε επιλογή στη ζωή σου. Να σε χαίρονται οι γονείς σου, που σου άνοιξαν δρόμους σκέψης και δράσης, να  καμαρώνουν για σένα και να αξιωθούν και άλλες χαρές που θα τους προσφέρεις.
Οικογένεια Κων/νου- Ανθούλας Χαρτζουλάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: