Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ Α.Ε ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ

      Με την από 24.10.2023 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της  εταιρείας με την επωνυμία «ΕΑΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ Α.Ε.», ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΓΕΜΗ 74252858000 και αριθμό MAE: 28901/73/Β/93/08 και ΑΦΜ: 094313028, που αναρτήθηκε στο ΓΕΜΗ στις 13.11.2023, αποφασίστηκαν τα εξής : 
1. Η  λύση της εταιρείας και η θέση της σε εκκαθάριση 
2. Η εκλογή των κκ Νικολάου Κουριδάκη, Γεωργίου Καλαιτζάκη και Αδαμάντιου Αρετάκη ως εκκαθαριστών οι οποίοι δύνανται να ενεργούν είτε από κοινού είτε χωριστά, εκπροσωπώντας την εκκαθάριση.
3. Η κατάθεση του αδιάθετου ποσού της εκκαθάρισης σε ένα ίδρυμα της Κισσάμου και σε ένα ίδρυμα των Χανίων 
       Με την παρούσα καλούνται οι κκ μέτοχοι της εταιρείας, όπως επικοινωνήσουν το ταχύτερο δυνατόν με τον εκ των εκκαθαριστών κ. Γεώργιο Καλαιτζάκη στα τηλέφωνα 6977584444 ή στο emailfkalgeo@gmail.com, προκειμένου να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους και την εταιρική τους ιδιότητα ώστε να διευκολυνθεί η διαδικασία της επιστροφής στους μετόχους του εναπομείναντος κεφαλαίου (του προϊόντος της εκκαθάρισης). Προθεσμία για το πέρας της εκκαθάρισης ορίζεται η 13η Φεβρουαρίου 2024 . 
Χανιά, 25 Νοεμβρίου 2023
Οι εκκαθαριστές 
Νικόλαος  Κουριδάκης    
Γεώργιος Καλαιτζάκης    
Αδαμάντιος Αρετάκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: